Roeltje van de Sande Bakhuyzen

Over Floor van Dijck

Ik schrijf.
Voor print en online.
Als journalist voor FD Persoonlijk, InGovernment, Smart Media, ANWB, en vele anderen. Over onder andere design & duurzaamheid, bouwen & wonen, overheid & ict.
Ik interview, vertel verhalen en spot trends. Mijn specialiteit is het maken van fijn leesbare stukken, ook (of juist) over op het eerste gezicht taaie of ingewikkelde onderwerpen.


Als copywriter voor zakelijke klanten schiet ik met scherp, maak ik saai sappig en stoei ik met synoniemen. En ik duik in het hoofd van de lezer, klant of zoekmachine voor de beste woorden en tone of voice. 

 

In het verleden zat ik op de online redactie bij RTVNH was ik redacteur cultuur en binnenland bij Dagblad De Pers. Ook heb ik ervaring als moderator/presentator en kan ik zorgen voor interactie tijdens een bijeenkomst of seminar.

 

Naast dit alles zing ik in The Spinshots en soms ook reclamemuziekjes en speel ik basgitaar bij BLUECRIME en Joep Pelt .

 

Wil je meer weten of ben je op zoek naar een journalist of copywriter, of mij in welke vorm dan ook dan mag je me bellen.
Of mailen. Ik ben dat ene waarvan je niet wist dat je het nodig had.

 

Floor van Dijck

06-24629476

info@floorvandijck.nl

twitter.com/floradolores